2008. júliusi programok

Egy emlékezetes találkozó

 

Az Orosházi Kistérség Nyugdíjas Szervezeteinek Egyesülete májusi tisztújító közgyűlésén tisztségviselőket választott, három évre. Az elnök újból Dr. Násztor Sándor és két helyettes: Krizsán György Gerendásról, valamint Kasza Béláné, a rákóczitelepi egyesület elnöke.
Ez alkalommal lett döntés arról, hogy két év után újból rendezni kell Kistérségi /II./ Nyugdíjas Találkozót. Erre került sor július 18-án, közel kettőszáz fő résztvevővel. Máris kijelenthetjük, hogy annyira jól sikerült, hogy már jövőre készülhetünk az újabb találkozóra.
A résztvevő egyesületek – klubok: Békéssámson, Csanádapáca, Csorvás, gádoros, Gerendás, Nagyszénás, Tótkomlós. Valamint a városi és a rákóczitelepi egyesületek, külön műsorszereplésekkel készültek és hozták a tombolatárgyakat.

 

Kép

 

Arendezvényt Krizsán György nyitotta meg, hangsúlyozva, hogy feltétlenül szükség van az ilyen baráti találkozásokra.

 

Kép

 

Ezt követően Dr. Násztor Sándor üdvözölte a jelenlévőket, utalva arra, hogy csak az összefogás, a kölcsönös tisztelet hozhat hasznos dolgokat az idős generációnak, és remélhetőleg igazi barátság, jó hangulat jellemzi a találkozót.

 

Kép

 

Kasza Béláné arról szólt, hogy az egyesületek, klubok milyen műsorokkal készültek, és Ő maga is ízelítőt adott belőle, majd a csorvásiak, gerendásiak, a gádorosi nótás produkció és az orosházi is színessé, hangulatossá tette a találkozót.

 

Természetesen a kitűnő bográcsos és az étvágyat segítő “kupicák”, a büfé és a Konczosné Zsuzsika házi fánkja, mind jó alapozások voltak.
Ezeket csak fokozta Kasza Béla közkedvelt zenekarának, esetenként káprázatos hangulatteremtő közreműködése, a tombolasorsolás szokásos, vidám eseménye. A talp alá való, több tucatnyi résztvevőt röpített a táncba és persze a közös nótázáshoz.
A késő délutánig tartó kellemes együttlét, a vidám búcsúztatók sokáig emlékezetes marad a résztvevők számára.

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


2 + = 5

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>