A HÁZ!

9
január2015

Ez a ház a volt óvoda épület, a városi Nyugdíjasok Egyesülete székháza – otthona!

 

Azért ez, mert az ezredfordulón az akkori és mostani elnök nem fogadta el az akkori polgármester ajánlatát a régi posta épületét!
A 25-30 helyiségből a korábbi óvodavezető irodája, jelenleg az elnöki iroda. Mindkét vezető, mióta itt vagyunk az itteniek – a városiak – a használók érdekében tevékenykedett, gyarapított és ennek párját nemigen találni messzi vidéken se. A törvényesen megválasztott elnök ma is – most is ezt teszi.
Ehhez joggal elvárható a tisztelet a felelős támogatása közösségek 332 tagja érdekében és rézéről. Ez nem azonos egy „csúcs-extra” szilveszteri bulizással (60-70 fővel)!

 

A jelenlegi világban nem az idősekért zajlik az élet, és ha itt sem az összefogás, hanem a széthúzás, bomlasztás kerül előtérbe csak a naiv, vagy tudatos pozíció vadászok mindent szétrombolhatnak!

 

Ez ma a választék: Összefogni és itt megmaradni és csak így érezhetjük jól magunkat jól.
Akik mást beszélnek, hazardíroznak és vesztünket akarják. Ez a mostani „szilveszter” és az „újesztendő üzenete!

 

Jó egészséget és B.U.É. K. !

Orosháza, 2015. január 07.

 

Dr. Násztor Sándor
Egyesületi Elnök

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


3 + 2 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>