Egyesületünk Klubközösségének

23
június2015

Tisztelt klubvezetők!

 

Egyesületünk most is kiemelten készül Államalapításunk – augusztus 20.-a méltó megünneplésére. Túl ezen. Egyesületünk belső életének is igen fontos napja, ami a tervezett programból is kitűnik:

-          Hagyomány, hogy ez alakalommal köszöntjük, a 80 éveseseket és a 80 év felettieket.

-          Részt vesz és felszólal városunk polgármestere.

-          A cserekapcsolatok értelmében, nyugdíjas vendégeket várunk Aradról és Köröskisjenőről.

-          Ebéddel összekötött zenés kikapcsolódás

 

Ugyanakkor ez évben, azt is alapul kell venni, hogy a korábbi két és félmillió forintos támogatás 2015 évben hatszázezer forintra csökkent, amit a „Marketing” szerződésben szerepeltetett rendezvényekre lehet felhasználni (nőnap, aug. 20. idősek napja). Működésre felhasználható támogatást nem kaptunk! Ezeknek az ellentéte, hogy már az ötödik éve 2.000.-Ft a tagdíj. A működést segítő önkéntes támogatást az egyesület szívesen veszi.

 

Tisztelettel kérjük a vezetőség nevében, hogy a klubközösségek tagjai érdemben vegyenek részt a rendezvényünkön, augusztus 20. de. 11 órai kezdettel, melyen a meghívott és a köszöntött idős vendégek nem fizetnek. Az ebéd ára 1. 600.- Ft. (mely egy kupica rövid italkínálással, a következő: leves, marhapörkölt körettel és savanyúság), továbbá büfé, tombola és zenés időzés.

 

Kérjük, legyen ez is érdemi megbeszélés tárgya a klubközösségek rendezvényein, hogy minél többen tudjanak részt venni. Az egyesület vezetősége kéri a tisztelt klubvezetőket, hogy tájékoztassák a tagokat és így minél többen értesülnek a hagyományőrző rendezvényünkről, bízván abban, hogy minél többen eljönnek, és jól érzik magukat közösségünkben.

Az egyesület jövőlétezéséhez nagy szükség van a közösségek összefogására és a várossal való kapcsolattartására.

A vezetőség nevében kérjük a tagságot, hogy ne hagyjuk ellaposodni az eddig elért hagyományokat, mindannyiunk érdeke, hogy jó hangulatban töltsük az ünnepeket.

 

Orosháza, 2015. június 15.

 

 

Egyesület vezetősége nevében tisztelettel:

Dr. Násztor Sándor

Egyesületi elnök s.k.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


4 + 4 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>