Idősek Világnapi ünnepség a nyugdíjas házban

6
október2015

Zsúfolásig megtelt a Töhötöm utcai nyugdíjasház nagyterme október másodikán.

 

A városi Egyesület elnöke, Dr. Násztor Sándor, köszöntőjében hangsúlyozta a közel kilencezer idős, nyugdíjas, járadékos, a faluból lett, gazdag, város létrehozást, ezért tiszteletet érdemelnek. Javasolta, hogy a város vezetése a jóval milliárd feletti iparűzési adó bevételből egy kis „töredéket” jutasson a legidősebbeknek, a hetven év felettieknek, akik sajátjogon szemétszállítási díjat fizetnek.

Dávid Zoltán Polgármester köszöntőjében ugyancsak kiemelte az idősek érdemeit a város épülésében. Személy szerint is megemlítette Szokup Lajos és Dr. Násztor Sándor szerepét az orosházi üvegipar létrehozásában.  Mindenkinek jó egészséget és kellemes időzést kívánt, amit tapssal értékeltek a jelenlévők.

 

A fehér asztal mellett a pogácsás tányérokhoz a polgármesteri sütemények – rétes féleségek – is felsorakoztak, amire jól esett a gyöngyösi bor. A hangulatos nótázáshoz Kasza Béla és társa segédkezett. Majd mindenki magához vehetett egy egyesületi érdekes könyvet is, melynek „Ezüstös hajú társainkért” a címe. Emlékezetes marad a résztvevőknek ez a „bankettes”  jellegű találkozó. Kár hogy a média még csak egy fotóst se tudott küldeni.

 

Üdvözli az orosházi idős, nyugdíjas lakosokat az Egyesület vezetése.

 

DSCF2751

 

DSCF2755

 

DSCF2761

 

DSCF2775

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


6 − 6 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>