Pontatlanság – hiteltelenség

18
június2012

Az előző (23.) számban Kunos Sándorné “Kistérségi szemüveggel” próbál orosházi ügyeket megítélni és engem sérteget, amit visszautasítok.

 

Én a város álláspontját támogatom, hogy az itteni adófizetők pénzéből orosháziak részesüljenek. A Töhötöm u. 46. sz. alatti “fesztiválokról” volt szó és ott Ön biztosan nem takarított. Nem térségi – tagsági pénzfelhasználás volt. A városi és egyesületi pénzek elszámolása a törvényes rend és alapszabály szerint történik, de ez nem az ön jog és hatásköre. A térségi települések az évek során egyetlen forintot sem adtak.

 

A nevezett három szervezetnek csak az Orosházán élő – létező tagjairól lehet szó és az meg se közelíti a kettőszázat és a lényegen mit sem változtat. A város pedig biztosít helyiséget fegyveres testületi nyugdíjasoknak (Petőfi MÜV-ház). A nyugdíjas határőrök férfinapja 80 fővel (Oh. Élet 21. sz.) a Határőr pihenőházban volt és nem az utcán.

 

Egy kezdő nyugdíjas fogadja el, hogy ez egy új állampolgársági státus, itt eltűnnek a rangjelzések és az elismerésért tenni kell. Miért nem a saját kategóriájában jeleskednek, mint ahogy ez által lett országos hírű a Fegyveresek klubja Benczúr Pál fáradozásaival. Vagyunk szép számmal, akik vagy másfél évtizede, ezt tesszük itt a Töhötöm u. 46. sz. alatt is. Ezért több tiszteletet!

 

 

Orosháza, 2012. június 18.

 

Dr. Násztor Sándor
Egyesületi Elnök

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


5 + = 9

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>