Szolgáltatásaink

Egészségügyi szolgáltatás:

Az egykori óvodából az igényeinknek /időseknek/ megfelelő kialakítások – felszereltség valósult meg önkéntes közreműködéssel – támogatással. A volt kórházi szakdolgozók mintegy húszan, önkéntesen, pontos ügyviteli beosztással, szakszerű nyilvántartást vezetve végzik áldozatos munkájukat a hét négy napján, /az utcai kapun eligazító tábla, az ajtó nyitva és bárki: idős- nyugdíjas bejöhet/.

- Rendszeres vérnyomásmérés

- Nagy és kis-bioptronlámpás, valamint hegyikristályos kezelés, /mindkettő esetében több mint kettő és félezer kezelés – vérnyomásmérés/

- Mód van gyógymasszírozásra és heti kétszer gyógytornára.

- Időközönként szűrővizsgálatok és szakmai fórumok – tájékoztatók /legutóbb a városi kórház igazgatója tartotta./ A félmillió forintos nagy bioptronlámpát a MOL-tól kaptuk.

 

Panaszügyek – jogsegély – méltányossági ügyek:

Az egyesületi két jogász és közgazdász intézik, heti három alkalommal. Évente mintegy háromszáz ügy – eset kerül intézésre /jogászi segítés, soron kívüli nyugdíjemelési és segélykérési ügyek, stb./ és ezek jó egyharmada eredményes, ami sok örömet jelent a rászorulóknak.

 

Az ügyviteli iroda:

Itt történik az összes adminisztrációs ügyintézés, a számítógépes pályázatok – APEH bevallási és mindenféle más ügybonyolítás – intézés, az internet hírportáltól a fénymásolások “HÍRLEVÉL”, telefon, az idős társaink kéréseinek ügyintézése.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


− 4 = 2

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>