Gyászjelentés Pálné Erzsike

11
március2016

Gyászjelentés_Pálné Erzsike

Ifj. Pál János vagyok.

Engedjék meg, hogy édesapám, nővérem és magam nevében megköszönjem bátorító szavaikat, és együttérzésüket! Egy nagyon értékes embert veszítettünk el, aki csodálatos anya, hűséges és odaadó feleség, nagyszerű nagymama, és igaz barát volt! A szívem szakadt meg elvesztésével! (Az általa készített közösségi képeket feltöltöm a facebook profiljára.) Engedjék meg, hogy nevében elbúcsúzzak Önöktől, ahogy Ő is szerette volna:

Kedves szeretteim, kedves barátaim és kedves ismerőseim!

Hosszan tartó betegség után magához szólított az Úr! Testem nem bírta tovább és feladta. Bizton mondhatom nektek, hogy szép életem volt! Gyermekeim a kincseim, akiket férjemmel neveltünk szeretetben, unokáim a gyöngyszemeim, akik mindig mosolyt csaltak az arcomra a nehéz időkben is, és Ti kedves szeretteim, barátaim, ismerőseim, akik családommal együtt mindig mellettem voltatok a bánatban is.

Búcsúzom Tőletek! Köszönöm a sok örömöt, melyet kaptam tőletek, az izgalmas perceket, amelyeket átéltünk együtt, és mindazt,   ami melegséget hozott a szívembe!
Tartsatok meg a szép emlékeitekben, gondoljatok  néha napján rám, mikor eszetekbe jutnak az együtt töltött percek, órák!
Kívánom, hogy legyen hosszú egészséges, boldog életetek  családotok, szeretteitek és barátaitok körében!

Búcsúzva!
Erzsike

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


9 − 3 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>